Valg af en halskæde, der passer dig

bridal-jewelry-sapphire-diamond-necklaceEn halskæde skal matche ikke kun tøj du er iført, men bør også passer til dig. Hvis du er en person, der anser sig selv for at være modebevidste, du ved, hvordan selv de rigtige tilbehør til et outfit kan ligne de forkerte tilbehør, hvis de ikke passer bæreren. Heldigvis, de mange forskellige halskæder, der gøres af professionelle guldsmede i dag forsikrer at der er en halskæde for alle.

Tænk på de farver, du er mest tilbøjelige til at sige se godt ud på dig. Er de varme, lyse farver? Eller køle blues og bløde greens? Guld ser bedst ud, når parret med varme lyse farver, såsom rød og orange. Det ser også fantastisk med dyb lilla. På den anden side, hvis du har tendens til at bære kølige farver som lys blå og grønne, kan sølv være mere din stil. Beaded halskæder kan yderligere komplicere tingene på grund af den enorme variation af farver. Men så længe du holder dig med farver, du normalt slid eller farver, der supplerer dem, bør du være fint. Hvis din garderobe består hovedsagelig mørke farver, en pop af farve er også en god mulighed.

Nu er det tid til at tænke på den stil af halskæde passer dig bedst. Der er en form for halskæde der passer til enhver personlighed, fra sjove beaded designs til elegante vedhæng. En af de bedste måder at finde den perfekte type halskæde er at tænke på din personlighed. Er du en quirky, sjov kærlig person? Eller er du en ned på jorden elsker af det udendørs?

En mere afslappet type halskæde er egnet til en person, der anser sig selv for at være sjovt kærlige. Mange beaded halskæder falder ind under denne kategori, især dem med lyse farver. Nogen, der elsker udendørs vil sætte pris på en halskæde lavet af naturlige materialer, såsom sten perler og lædersnor. Hvis du klæde dit bedste for hver begivenhed, kan en elegant vedhæng være lige den ting. Selvom en diamant vedhæng er et godt valg, kan din personlige ædelsten præference bringe en pop af farve til dit outfit.

Halskæde længde er en anden ting at overveje, når de forsøger at finde den perfekte halskæde. Den perfekte længde afhænger hovedsageligt af halsen af ​​dit outfit og længden af ​​din hals. Du vil ikke at dække en lang halskæde med dit tøj. Prøv at finde en halskæde med en længde, der holder det over halsen af ​​de outfits, du havde mest ønsker at bære med det. En stiv flip halskæde er ideel for kvinder med lange, yndefulde hals, især chokers med flere tråde.

Husk at vælge en halskæde, som også vil supplere din ansigtsform. Kvinder med runde ansigter vil ønsker at bære halskæder, at funktionen gradueret perle eller kæde størrelse, der bliver mindre, da det går rundt om halsen. Det vil have den virkning at forlænge ansigtet.

Alt i alt den perfekte halskæde er en, der supplerer din sans for stil samt din personlighed. Uanset om det er en subtil smule elegance eller et højt pop af farve, kan en halskæde roligt taler meget om din personlighed. Hvad betragtes som den perfekte halskæde bør være en personlig beslutning.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.